Főoldal :: Bábelőadásaink :: A malacon nyert királylány ::

A malacon nyert királylány

Amikor János, a kanászlegény furulyázásba fog, malacai úgy táncolnak, hogy kacag, aki látja. Megtetszik ez a királylánynak is. Kéri Jánost, adna neki egyet. Ad is a legény jó szívvel, de nem ám pénzért. Hogy mi a malac ára, a néző csak sejtheti, látni azonban nem látja. Majd kiderül a mese végén. Addig hősünk még túlad a többi két malacon is, elindul, hogy feleségül vegye a királylányt.
Találkozik egy rátarti gróffal, aki ugyanerre pályázik. Szabadtűzön elégetik egymás kabátját, majd a király előtt jól felelnek a kérdések kérdésére.


De melyiküké lesz a királylány keze?


Kiderül a Majorka Színház meséjéből, amelyben látványos-humoros, új színpadi megoldások és a megszokott színvonalú majorka-stílus szórakoztatja a nagyérdeműt.

 

Az előadás időtartama: 40-45 perc.Galéria


Malacon nyert királylány, bábszínházMajorka Színház: Malacon nyert királylányMalacon nyert királylány, bábszínházMajorka Színház: Malacon nyert királylányMajorka Színház: Malacon nyert királylányMajorka Színház: Malacon nyert királylányMajorka Színház: Malacon nyert királylányMajorka Színház: Malacon nyert királylány
 
Kapcsolat   Majorka Színház   Közösség   Weboldal készítés
Táncsits Maja: +36 20 431 0930
Tapolcsányi András: +36 20 424 8765
info@majorkaszinhaz.hu
 
  A.SZ.F
  Impresszum
  Adatvédelmi nyilatkozat
            
Website Design Online Marketing HW Online
Website Design
Online Marketing
2012 Copyright ©